Sorgligt, sorgligt

Liksom Blondinbella tittade vi på Michael Jacksons minnesceremoni igår. Och även våra tårar sprutade.

Vad sorgligt det var, speciellt dotterns "tal". Och vilka hyllningar Michael fick. Är det inte typiskt att det blir så när någon väl har dött - då flockas människor som vill hylla den döde. Människor som kanske inte alls fanns som stöd för personen när han levde och hade behövt höra en del uppmuntrande ord.

Michael Jacksom har säkerligen haft det ganska tungt de senaste 10-20 åren. Om han redan under dessa år hade fått höra allt det fina som sades om honom igår (inte bara om honom som musiker utan även någon sorts världsräddare) så hade han kanske mått bättre än gjorde? Kanske hade han då sovit bättre på nätterna? Medicinerat mindre?

Varit i livet idag?

Tänk på det. Man vet aldrig när livet är slut. Passa på att ge komplimanger och visa kärlek. Varje dag. För ibland visar sig  imorgon vara för sent...

Kommentarer
Postat av: Anonym

MJ FOREVER AND EVER <3

2009-07-08 @ 18:43:18
Postat av: ★ Cat Powers

Hej!

Kan ni inte börja TIPSA om bloggar nu, Det känns som det ni bara skriver om är kändisbloggarna.. Kan ni inte tipsa om lite nya bloggar.. Visst det händer ibland, men det hade varit roligare om ni gjorde det oftare :)



Förövrigt gillar jag din/eran blogg skarpt, du/ni skriver bra och informativt (tänker på dem när ni argumentation andra inlägg om politik och sådant.. + Det hade varit roligt om ni svarade på era kommentarer oftare :)

kram!

2009-07-08 @ 20:04:37
URL: http://catpowers.blogg.se/
Postat av: Bloggtipsarna

Cat Powers - Du har rätt, vi tipsar alldeles för sällan om bloggar. Tyvärr tar det en hel del tid att leta upp guldkornen och just tid har varit en bristvara för oss nu i sommar. Men vi lovar bättring när hösten närmar sig.



Att svar på fler kommentarer tar vi däremot tag i på en gång. Från och med idag. :)



Kul att du gillar oss!



Kram

/Bloggtipsarna

2009-07-08 @ 20:27:08
URL: http://bloggtipsarna.blogg.se/
Postat av: Nattis

Så sant!

2009-07-09 @ 01:15:21
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0