Katrin IQ 25

Återigen visar Katrin hur intelligent, empatisk och fördomsfri hon är. Hon klagar på "mongon" som ringer fel och kommer till hennes telefon istället för till bilprovningen, och gör narr av hur de låter när de pratar.

Det är så tröttsamt att en 31-årig kvinna ska bete sig på det sätt som Katrin gör. Bara för att hon har svårt att förstå vad en person säger och för att hon tycker att den beter sig på ett ointelligent sätt, så är den ett "mongo"? Ett ord som ingen vuxen människa borde använda sig av som skällsord. När man vet att ett ord kan uppfattas som kränkande så låter man bli att använda det ordet. Och att skriva mongo/mongoloid trettio gånger i ett inlägg samtidigt som man hånar, blir riktigt osmakligt.

För övrigt borde Katrin låta bli att göra narr av människor som hon tycker är ointelligenta. Snacka om att kasta sten i glashus.

Kommentarer
Postat av: cpmamman

Vad less man blir på henne.Men återigen. Det hon säger om andra säger bara något om henne och inte tvärtom.Hittade en så mysig bakblogg jag måste tipsa er om. http://strangebakery.blogspot.com/ Gårdagens krukbröd var det sötaste jag skådat på länge!Kram Towe

2009-06-09 @ 16:42:28
URL: http://cpmamman.blogspot.com
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Ja den kvinnan borde inte ens ha rätt att skriva snart =/ hur fan kan man göra sig lustig över "mongos"? De rår verkligen inte för att de fötts som de gjort, och dessutom pratar ABSOLUT INTE alla sådär heller, belive me I know. Jag har själv en syster som är "Mongo" och det är verkligen inget fel på hennes tal. Sjukt dålig stil av Katrin måste jag säga.

2009-06-09 @ 17:28:58
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Nattis

Oh vad bra! Grymma är ni! :)

2009-06-09 @ 21:10:49
URL: http://www.metrobloggen.se/Natthemligheter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0