Miljötips

Igår var det "Earth hour" - en symbolhandling som nog är bra men som knappast räddar jorden. Men sen då? Hur kan man förändra sin vardag så att man varje dag lever en "Earth day"?

Nattis (med bloggen "Nattportiererns liv") har samlat ihop en hel del tips på saker som vi alla kan försöka tänka på. För vår planets skull.

Ett bra initiativ av Nattis tycker vi.

Många bäckar små...

Kommentarer
Postat av: Nattis

Åh, jag är smickrad! :) Roligt att inse att ni faktiskt läser min blogg emellanåt!

2009-03-29 @ 21:51:23
URL: http://www.metrobloggen.se/Magen
Postat av: Maddie

Jag vill tipsa om reklamfritt.se



http://reklamfritt.se



/Maddie

2009-10-14 @ 23:38:11
Postat av: Jenny Hein

Hej miljövänner!

Ett miljötips från mig till er.



Jag är butikschef för Batterystore & More och fokus hos oss ligger på miljöriktiga batterier och laddare. Får dagligen en känsla av att folk påstår sig vara miljövänner men att få dom att gå över från vanliga batterier till uppladdningsbara är svårt trots dom uppenbara fördelarna. Inte bara för miljön (vilket ju naturligtvis är självskrivet) utan också för att det är mer kraft i dom uppladdningsbara och i längden är dom ju faktiskt bra mycket billigare än att springa och köpa nya hela tiden. Vi har t.ex. ReCyko-batterierna som är det enda uppladdningsbara batteriet som kan ersätta samtliga engångsbatterier.

En annan sak är att det kommer mer och mer solcellsladdade produkter som t.ex. det här headsetet http://attentoshopen.jetshop.se/itech-solarvoice-908-p-881-c-241.aspx som laddas med solceller.

Vi har också några laddare som laddare batterier med solcell. T.ex. den här: https://attentoshopen.jetshop.se/solar-charger--add-panel-p-610-c-197.aspx



Vore inte detta nått för er att tipsa om? Ni får gärna länka till vår miljötipssida. https://attentoshopen.jetshop.se/batterier/miljotipset-c-297-1.aspx



Med vänlig hälsning

Jenny

Butikschef

Batterystore & More

www.batterystore.se

2010-08-04 @ 21:06:21
URL: http://www.batterystore.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0