Vad säljer bäst - sex eller karlar?

Dominika skriver just nu på sin nya bok, och hon vill att den ska heta "Bättre än sex - Boken om vad kvinnor egentligen vill ha". Det tycker inte hennes förläggare Björn som säger att den måste heta: "Bättre än karlar - Boken om vad kvinnor egentligen vill ha"

Han tror att färre personer kommer köpa boken om man har med ordet sex. Men Björn, vem SJUTTON kommer att köpa en bok som heter "Bättre än karlar"? Vem använder ordet karlar? Och medans sex trots allt är en njutning för de flesta, så är kanske inte "karlar" en njutning för lika många... Eller ens en njutning överhuvudtaget.

Kopplingen till sex i titeln känns mer självklar eftersom det trots allt är ett av människans grundläggande behov och en naturlig drift hos oss. Liksom sömn och mat. Men karlar????? Karlar är inte ett grundläggande behov för kvinnan. Trots att ni kan vara bra att ha ibland... ;-)

Kommentarer
Postat av: Björn

Liten rättelse bara: Det var Dominika som kom på namnet Bättre än karlar. Hon har några dagar på sig att komma upp med en titel som inte innehåller det fantasilösa och uttjatade ordet sex och detta var det första alternativet hon kom på. Vi får se hur det går...

2009-03-20 @ 13:46:28
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Tips: Jag har vunnit TRE goodiebags hos katrinsgoodiebag.se och dom första två kom idag. Om det är nån som är nyfiken på innehållet i goodiebagsen så kika gärna! :)



http://bambi.blogg.se

2009-03-20 @ 17:20:26
URL: http://bambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0