Blondinbella pratar sex

Det är inte särskilt mycket sexprat i Blondinbellas blogg. Men idag avslöjar hon att hon tycker "det är konstigt att vänta tills man gifter sig med att ha sex Och onödigt. Sex är en del av livet, njutning."
Hon avslutar sen sitt inlägg med "Ut och njut".

Inget av det Blondinbella skriver är ju några konstigheter, eller särskilt annorlunda och vågade åsikter. Och det handlar ju egentligen inte ens om henne personligen.

Men en som borde bli förvånad,av att läsa det, och kanske ta tillbaka lite av det hon skrivit om Blondinbella, är Towa. Hennes påhittade lista, med "Blondinbella varnar: Tänk inte på sex", känns ju inte särskilt trovärdig. Sorry Towa, men Blondinbella tänker säkert på sex ungefär lika mycket som andra - skillnaden mot i allafall en del andra är bara att hon uppenbarligen inte är intresserad av att hänga ut sitt sexliv i sin blogg.

När det äller rent allmänna åsikter om sex så verkar ju Towa och Blondinbella stå närmare varandra än vad den så "kaxiga" och "öppensinnade" Towa vill tro. "Ut och njut" hade vi nog lika gärna hittat hos Towa som hos Blondinbella, eller för den delen hos en stor del av resten av sveriges befolkning.

Det är inte alltid den som berättar mest och hörs mest som är kaxigast eller har mest sex eller är mest öppensinnad och fritänkande. Bara så du vet Towa...

Kommentarer
Postat av: Emms

Towa är rätt blåst

2008-12-02 @ 13:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0