Towa inte så högt i kurs hos Blondinbella?

Det blir mycket om Spotlifes fest idag. Men vi kan ínte låta bli att undra vad Blondinbella tycker om Towa efter gårdagen?

Hon lär inte ha tänkt de högsta av tankar om henne tidigare (ingen gillar väl att bli kallad "Skitbella"). Och efter festen så har antagligen Towa sjunkit som en sten i Blondinbellas ögon.


Att hon "tänker ta, ja faktiskt ta, Blondinbellas lilla pojke Nisse Pisse" om hon i framtiden vill byta pojkvän är ju kanske lite provocerande sagt. Och att dessutom prata om att annars ta hennes pappa gör det snäppet värre.

Och efter det har det fortsatt. Towa har lagt upp bilder på sig själv tillsammans med Storstadspojken. Och hon skriver att Blondinbellas pappa minsann ville  prata sex med henne (han är uppenbarligen inte likas pryd som "Skitbella"). Vilken 18-åring gillar att höra om att pappa pratar sex med tjejer som bara är några år äldre än en själv? Och vem vill sen dessutom läsa om att pappan gett sitt visitkort till den tjejen?

Towa står nog inte högt i kurs hos Blondinbella just nu.

För övrigt så börjar vi tro att vi hade rätt när vi skrev om Towa i höstas och ifrågasatte hennes kaxighet. Det är synd. Sedan vi skrev det inlägget har vi bara gillat henne mer och mer - och tyckt att hon nog verkar vara en tjej med mycket skinn på näsan, självkänsla och inre trygghet. Men efter den här fest-historien börjar vi tveka igen. Vi känner på något sätt igen det sätt hon idag försvarar sitt betende på - det var inte hon som gjorde fel, det var resten av festen som var tråkig...  Eller också är det bara frågan om en "vanlig" tillfällig bakfyllegrej. Alla vet väl att det som funkar "bäst" dagen efter en sådan kväll som Towa haft är - förtränga, förtränga, förtränga, glömma, glömma. glömma. ;)
Oavsett vilket så är det ju skönt för Towa iallafall att den inledande ångesten släppt...

Towa verkar ju vara en kul tjej. Men ett tips i all välmening är att det finns gränser för när ens eget roliga kanske kan bli för mycket för just den fest man är på.


Kommentarer
Postat av: Cec

Dennis går till attack mot tyskungen(?).



http://dennism.se/vad-hande-egentligen-pa-festen/#Kommentarer

2009-02-02 @ 08:59:51
URL: http://dennissuger.blogg.se/
Postat av: Emms

Stackars Bella. Vilken jobbig typ den där Towa verkar var

2009-02-02 @ 10:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0