Livet kan inte vänta

"Hanne 28, Sabina 34 och Ulrica 35 är tre tjejer med en sak gemensam: obotlig cancer med hot om snar död men med en nästintill obeskrivbar vilja att leva fullt ut.

Livet är för kort för att slösas bort och varje dag och varje timme blir viktig. Det gäller att leva här och nu. Något som många av oss glömmer i vardagen."
 
Det är viktigt. Och något som vi alla kanske bör tänka på.

Därför gör vi idag som bland annat Marie Picasso och tipsar om att den bok som Sabina (som vi tidigare har skrivit om) varit med och skrivit nu finns att beställa.


"Varje dag får cirka 100 människor i Sverige diagnosen cancer. Den här boken är för dem och alla de som står dem nära. Den här boken är för alla. Den här boken handlar om livet och inte bara om döden. "


Och som vi tidigare skrev:
Tänk på att varje krona som skänks till forskningen kan vara den som bekostar ett nytt banbrytande genombrott. Genombrott som kan rädda liv. Och ge människor i Sabinas situation förnyat hopp. Det finns många sätt att bidra på - ett är att prenumera på Cancerfondens lotter. Det kan man göra här.


Kommentarer
Postat av: Erika

Det är hemskt med cancer och vad den kan göra...

2009-03-11 @ 11:02:43
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: XxX

Läs psykopatbloggen. Killen är en brottsling och skriver otroligt bra! Skrämmer skiten ur en samtidigt som det är ren poesi.

http://nimrodofobi.blogspot.com/

2009-03-11 @ 11:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen.se
RSS 2.0